Product was successfully added to your shopping cart.

Najpogostejša vprašanja in odgovori

KAJ SO PREHRANSKA DOPOLNILA PLANET AJURVEDA?
Ajurvedska prehranska dopolnila vsebujejo naravne snovi, ki so koristne za telo. Prehranska dopolnila se lahko uporabljajo za podporo različnih telesnih sistemov za ohranjaje našega zdravja. Številni ljudje uživajo številne prednosti naših naravnih prehranskih dopolnil za izboljšanje njihovega zdravja in kakovosti življenja. Ker je v današnjem času zelo težko imeti zdravo prehrano, ponujamo prehranska dopolnila za ohranjanje vašega splošnega zdravja.

PREDNOSTI IZDELKOV PLANET AJURVEDA

  • Uporabljamo visokokakovostne 100 % veganske kapsule iz rastlinske celuloze, zato so prehranska dopolnila primerna tudi za vegetarijance in vegane.
  • Uporabljamo visokokakovostne organske izdelke. Rastline vzgajamo v provinci Serene ob vznožju Himalaje na jugu Indije (Munnar), puščavi, Rajasthan.
  • Uporabljamo standardizirane izvlečke in ne samo rastline v prahu.
  • Izdelki ne vsebujejo konzervansov, kemikalij, veziv, umetnih barvil, laktoze…
  • Izdelki so kontrolirani na potenco, čistost (testirani na težke kovine, pesticide, herbicide) in kvaliteto.

KAKO NAJ UPORABLJAM PREHRANSKO DOPOLNILO?
Pri odmerjanju in uporabi upoštevajte navodila, ki so navedena na ovojnini. Le tako boste omogočili najboljšo absorpcijo hranil. Prav je, da o jemanju prehranskih dopolnil obvestimo svojega zdravnika, saj lahko ob sočasnem jemanju nekaterih zdravil pride do interakcij in/ali neželenih učinkov.

KDAJ IN KOMU SE PRIPOROČAJO PREHRANSKA DOPOLNILA?
Vitamini in minerali so nujno potrebni za naš organizem zato se večji vnos priporoča za posamezne skupine ljudi in ob nekaterih življenjskih okoliščinah (fizični in psihični napori – stres, staranje, okrevanje po okužbah…) Včasih je zvečanim potrebam mogoče zadostiti zgolj z ustreznimi živili. V primerih, ko to ni možno, je smotrno uporabiti prehranska dopolnila.