Product was successfully added to your shopping cart.

O nas

Podjetje Beckmann je v zgodnjih petdesetih ustanovil Karl Beckmann, ki je želel zagotoviti visoko kakovost dimniških sistemov v Nemčiji.  Pozitiven razvoj poslovanja in vse večje število zaposlenih je kmalu pripeljalo do selitve proizvodnega obrata iz stare lokacije na novo lokacijo v Hannoveru, kjer se je v ta namen zgradil nov razvojni in proizvodnji kompleks našega podjetja.

V zgodnjih sedemdesetih letih se je pojavila močnejša okoljska ozaveščenost med uporabniki in načrtovalci dimniških sistemov, zakar so se hitro pojavili novi dimniški sistemi iz nerjaveče pločevine.

Kot eno izmed prvih podjetij je podjetje Karl Beckmann GmbH predstavilo okolju prijazen dimniški sistem iz nerjavečega jekla in tako postalo priznan proizvajalec energetsko varčnih dimniških sistemov v Nemčiji.

Ciklični samorazvoj in uporaba najnovejših proizvodnih tehnik nam omogočata izdelavo novih produktov s katerimi danes optimiziramo vsak sistem ogrevanja.

Da smo lahko leta 1993 zagotovili naše dimniške sisteme in storitve novim zveznim deželam, smo v začetku leta 1993 ustanovili nov proizvodni obrat v Löbnitzu.

Dimniški sistemi izdelani v Hannovru ali Löbnitzu vedno zagotavljajo najboljšo kakovost!

V letu 2001 smo na sejmu ISH v Frankfurtu, kot eno izmed prvih podjetij predstavili dimniški sistem lahkih dimnikov KB-LB. Dimniški sistem lahkih dimnikov se v zadnjih letih nenehno izboljšuje in tako zdaj predstavlja gradnji prilagodljiv in požarno varni dimniški sistem, primeren za vse novogradnje in kurilne naprave.

Naša sodobna proizvodnja danes zagotavlja najvišjo kakovost trpežnih dimniških sistemov, ki so evropsko CE - certificirani in pod zunanjim nadzorom, ki ga izvaja inštitut za testiranje materialov MPA iz Dortmunda.

Najsodobnejše proizvodne zmogljivosti ter prednostmi pri nabavi visoko kakovostnih materialov je za nas danes pomembnega in ključnega pomena, kajti le tako vam lahko stalno zagotavljamo visoko kakovost in brezhibno logistiko pri storitvah.

Kot eden izmed redkih proizvajalcev dimniških sistemov na Nemškem trgu še vedno  ponujamo dimniške sisteme narejene v Nemčiji, kjer tako kot v Sloveniji oglašujemo s sloganom"Izdelano v Nemčiji" in o tem ste lahko pri Beckmannu prepričani!