Product was successfully added to your shopping cart.

Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini , gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v skladišču, običajno še isti dan. Vsa naročila dostavljamo na poljuben naslov na območju Slovenije. 

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici v Preboldu, vsak dan od ponedeljka do petka med 08:00 in 15:00.

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali na vašo željo zamenjali z drugim. 

Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot. 

Za vse dodatne informacije lahko pokličete +386 31 306 801 ali pošljete elektronsko pošto na info@beckmann.si V primeru, ko kupca ni na dogovorjenem naslovu vam bo dostavljavec pustil obvestilo.

Izdelkov na spletni strani je na zalogi v glavnem skladišču podjetja EUSIBA, POSLOVNE STORITVE, d.o.o. oz. pri dobavitelju izdelka in so dobavljeni na dan naročila, v kolikor je naročilo oddano na delovni dan do 12h. V primeru, da se kljub skrbnemu posodabljanju zalog zgodi, da izdelka ne moremo dobaviti v roku maksimalno treh (3) delovnih dni, vas bomo o tem obvestili pisno oz. po telefonu. V tem primeru lahko naročilo v celoti prekličete, ali potrdite, da boste počakali, da izdelek ponovno dobimo na zalogo. Ob morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to kadarkoli sporočite preko email ali telefona in naročilo bomo odstranili. Opravičujemo se zaradi neugodnosti, ki vam jih takšna situacija lahko povzroči.